Hvad kan RENO2 tilbyde mig?

Hvad nu hvis … du var sikker på at få præcis, hvad du betaler for?

Hos RENO2 gør vi det, vi er bedst til: At gøre kontorarbejdspladser funklende rene. Faktisk tør vi godt at kalde os specialister i kontorrengøring, og det gælder uanset om I er 25 eller 1000 ansatte.
Vores kunder tæller store som små, og mens nogle har brug for os hver dag i mange timer, ser andre os kun en gang om ugen. Vi ser os selv som rådgivere frem for sælgere, og derfor skræddersyer vi altid en løsning, der giver mest mening for jer – også selv om den ender med at blive billigere end den, I har i dag. 

Her er nogle eksempler på vores kunder:

  • En IT-virksomhed med 50 ansatte fordelt på 1500 m2. Her lægger vi dagligt vejen forbi.
  • Et stormagasin fordelt på 26.000 m2 med mange tusinde daglige besøgende. Det kræver rengøring 353 dage med rengøring på og omkring kontorarbejdspladser om året.
  • En mindre produktionsvirksomhed med 30 medarbejdere fordelt på 1000 m2. Her gør vi rent to gange ugentligt.
  • En større koncernvirksomhed med 350 ansatte fordelt på 10.000 m2. Her gør vi ikke bare rent, men løser en full-service opgave, der inkluderer kantinedrift, serviceopsamling, opvask, varelevering, nulstilling af mødelokaler, oliering af gulve og meget andet.

Omvendt facility service

Når vi siger, at vi ”kun” tilbyder kontorrengøring, er det faktisk ikke helt rigtigt. Vi håndterer nemlig også vinduespolering, linnedservice, kantinedrift, skadeservice og alle andre løsninger inden for facility service. Skal I have skiftet en pære eller løst andre handymanopgaver, kan I også regne med os.

Men vi kender vores stærke sider, og derfor er vi ikke bange for at lade andre gøre det, de er bedst til. Derfor har vi en udvalgt skare af samarbejdspartnere, der deler vores syn på service, tillid og miljø.
Og nok så vigtigt: Selv om vi ikke udfører det selv, får I stadig én kontaktperson og en samlet regning.