Sådan gavner vi miljøet

Hvad nu hvis… du kunne være stolt af din virksomheds miljøregnskab?

Vi går langt for miljøet. Ikke i jagten på en pris eller en mærkning, men på det, der giver mest mening for miljøet. Faktisk vil vi driste os til at kalde os en af branchens mest miljøvenlige virksomheder. Når vi kører ud til jer, sker det f.eks. i en hybridbil, og til vores medarbejdere får vi produceret miljømærkede t-shirts i økologisk bomuld. (Faktisk har de seks miljømærkninger.)

Men vi gør også en masse andet. Både når det gælder medarbejdere, kunder og leverandører.
Vidste du f.eks., at vores tyske leverandør af rengøringsmidler har vindmøller på taget, og at de producerer så meget overskudsenergi, at den bruges til at drive to elbiler? 

Rengøringsmidler

Vores økocertificerede rengøringsmidler er ikke bare blandt markedets mest effektive. De er også biologisk nedbrydelige, og en stor del af produkterne er fremstillet af plantebaserede ingredienser, der stammer fra lokal produktion. Det betyder også, at emballagen består af 80 pct. genbrugt plastikaffald, som sorteres og genvindes på producentens egen fabrik i Tyskland.

Vask

Vi vasker vores egne klude og mopper. Sådan sparer vi transport og er sikre på, at det bliver gjort miljøvenligt. Vi bruger A-mærkede vaskemaskiner og vaskemiddel, der stammer fra vores tyske leverandør og er 100 % biologisk nedbrydeligt.

Og så er der alt det andet..

Vi jagter hele tiden nye initiativer, der gavner miljøet. For vi kan simpelthen ikke lade være. Vores trykte materialer er lavet af genbrugspapir, (vores kuglepenne var kildevandsflasker i et tidligere liv, og hvis du ønsker det, kan vi levere toiletpapir og håndklædepapir fremstillet af genbrugte mælkekartoner. (Det er overraskende blødt, skulle vi hilse at sige!)